Home > csillagszó > Tetőfelújítás

Tetőfelújítás

Keressünk együtt támogatókat a tetőfelújításhoz!

Az iskola épületének tetőszerkezete teljesen elavult, a tető rendszeresen beázik, emellett nagyobb szél esetén leeshetnek a cserepek. Emiatt nyáron el kell végeznünk a felújítási munkálatokat. A beruházás még szülői segítséggel is komoly anyagi terhet jelent közösségünk számára, melyet a bérbeadó nem vállal, ezért mindent megteszünk, hogy a kiadások fedezéséhez külső forrásokat, támogatókat találjunk.

Milyen lépések történtek eddig?

Az idei adó 1% felajánlásokat többek között erre a célra fordítjuk, a kampányra készült rövid film bemutatja a tető helyzetét. Ha még nem láttátok, most megnézhetitek: https://www.youtube.com/watch?v=nQuYPrtxWlg

Az iskola beadott egy pályázatot a Várépítő felhívásra, ha nyerünk, 2.000.000 Ft értékben kapunk alapanyagokat (pl.: tetőcserép) a felújításhoz. Június közepére várható az eredményhirdetés.

Adománykérő kampányt indítunk építőipari alapanyagokat forgalmazó vagy gyártó vállalkozások körében, hogy bármilyen formában támogassák iskolánkat a felújítási munkákban.

Mindemellett keressük a kapcsolatot a közigazgatás különböző szintjein dolgozó döntéshozókkal, akik segítséget tudnak nyújtani céljaink megvalósításában.

Hogyan tudtok segíteni?

Ha van javaslatod arra, hogy kiket szólítsunk meg a közigazgatásban és az építőiparban adomány vagy támogatás kérése céljából, vagy bármilyen egyéb ötleted, kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot Bokor Kató forrásteremtő munkatárssal.

email: katalin.bokor@kawak.hu

telefon: +3630-494-9991 

Várjuk ötleteiteket, és köszönjük a közreműködést!

 

 

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow