A fenntartó alapítvány

Iskolánk fenntartója a közhasznú Rubicon Waldorfpedagógiai Alapítvány. Az alapítvány alapvető feladata az általános iskola működéséhez az anyagi fedezet megteremtése, valamint a színvonalas oktatás érdekében az oktatás feltételeinek magas szintű biztosítása.

 

A Rubicon Waldorfpedagógiai Alapítvány tagjai:

Bertalan András – elnök

Bartosek Ágnes

Sipos Kitti

Szűts Ferenc

 

Köszönjük, ha támogatásával segíti munkánkat!
Pénzadományait a következő számlaszámra várjuk: OTP Bank, 11742173-20011569

Kérdéseit, észrevételeit a kuratorium@waldorf-csillagosveny.hu e-mail címen várjuk.

Adományával Ön nem csupán egy iskolának segít. Iskolánk pedagógiai programja kiemelten kezeli a művészetoktatást, így gyermekeink támogatása révén Ön a művészetet, a testi, lelki és szellemi harmóniát, a megismerést az élményre, az átélt tapasztalatra helyező gondolkodást támogatja.

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata a Képviselő-testület 16/2023. (I.26.) XI. ÖK határozata szerint 100.000 Ft támogatást nyújt a Rubicon Waldorf-pedagógiai Alapítvány részére rezsiköltség felhasználási céllal. A támogatási cél a Támogatóval kötött szerződés alapján valósult meg.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.