Állati kalandok nyári tábor

Állati Kalandok nyári táborra és betekintő nyílt napra is várunk Titeket idén is szeretettel Tökön, egy természetvédelmi terület melletti hatalmas, gyönyörű környezetben!


Kinek ajánljuk a táborunkat?
Olyan alsós és felsős gyermekeknek, akiknek az állatok mindig mosolyt csalnak az arcukra. Akiket tölt és elvarázsol az állat testközelsége. 

Nálunk az állatok körül forog a világ: őket gondozzuk, róluk tanulunk (természetesen csak életkoruknak megfelelően), hozzájuk kapcsolódó mesénk lesz a kisebbeknek, a kreatív foglalkozásokban is ők lesznek középpontban, a terápiás kutyákkal pedig minden nap lesz játékos foglalkozás. Az idei nyári táborosaink pedig különösen szerencsések, részt vesznek a képzés alatt álló terápiás nyuszink, Rumli tanításában is.

 

A nyílt napjaink azzal a céllal kerülnek megrendezésre, hogy eldönthesse a gyermeketek saját élmény alapján, hogy vajon jól érezné-e magát nálunk egy egész hetet, te pedig szülőként tudd meg már most tavasszal, hogy vajon jó helyre kerül-e a gyerkőcöd 🙂 
Mikor lesznek   a nyílt napok, ahol megismerkedhetünk?
2023. Május 20-án és június 3-án, 9:00-16:30 között. Részvételi díj 3 bőséges, minőségi étkezéssel: 7.500 Ft.

Napi ritmus és támogató közeg: A napjaink egy ritmusban telnek, hogy a gyermekek biztonságban érezhessék magukat. Minden reggel beszélgetőkörrel indítjuk a napot, ahol elmondjuk mi fog aznap történni és feltehetik a kérdéseiket. Ezt a beszélgetőkört megtartjuk ebéd után is és ha van rá idő, búcsúzás előtt is.


Mekkora  létszám lesz a táborokban?
A maximum létszám 15 fő, így valósul meg az egyéni odafigyelés a programjainkon. A gyermekedre itt érzelmi töltődés és szeretet-teljes közeg várja!

Mikor lesznek a táborok idén, milyen korosztálynak szólnak és mennyibe fognak kerülni?
A táborok ezekben az időpontokban kerülnek idén megrendezésre:
1. turnus: 2023. július 3-7

  1. turnus: 2023. július 24-28
  2. turnus: 2023. augusztus 14-18

Táborainkba a leendő 2. – leendő 7. osztályos korosztályt várjuk.

Részvételi díj: 53.000 Ft (testvéreknek 51.000,-), napi 3x-i bőséges, minőségi étkezéssel.

Hol tudok jelentkezni a nyílt napra vagy kérdezni?
A nyílt napra és a táborainkra regisztráció után tudunk Számotokra helyet biztosítani, jelentkezéseteket és kérdéseiteket itt várjuk:
terapiaskutyak.evivel@gmail.com

Ha szeretnéd. hogy még több információt küldjek a táborról, írj nekem bátran vagy keresd fel a honlapunkat, ahol bepillantást kapsz az elmúlt évek hangulatából is: www.allati-gyerektabor.webnode.hu

Tombor Évi
táborvezető, 

vizsgázott terápiás kutyás felvezető, 

végzett foglalkozásvezető, 

2 waldorf iskolás gyerkőc anyukája, 

A Sidney, Guru, Süni és Barátai-állatasszisztált programok tulajdonosa
**************************************************************

**************************************************************

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.