Home > csillagszó > Weleda futás

Weleda futás

100 éves a Weleda

Fussunk le együtt 1921 kilométert!

1921-ben egy gyógyszerészeti laboratóriumban és egy gyógynövény kertben megszületett egy mára világszerte elismert natúr márka; a Weleda. A Rudolf Steiner alapította és az általa tervezett és rajzolt logóval ellátott termékcsalád, éppen idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A cég küldetése és célja, hogy fenntartsa, javítsa és helyreállítsa az emberek egészségét úgy, hogy közben védi és óvja a természeti értékeket. 

A Weleda magyarországi képviselete a jubileumi év kapcsán egy rendhagyó sporteseményt szervez, kifejezetten Waldorf-intézmények számára. Az esemény célja, hogy bárki, aki a magyarországi Waldorf-mozgalom tagja, május 1-je és 31-e között fusson egyénileg vagy csapatban amennyit tud, szeretne, s hogy a lefutott kilométerek száma összesen elérje az 1921 kilométert. 

Weleda futás nem verseny. Egy közös cselekedet, amelyben mindegy, hogy hány éves vagy, s hány kilométert tudsz lefutni. A lényeg, hogy elindulsz magadért, a családodért egy közösségért, egy országos mozgalomért. 

A futás időpontja, helyszíne szabadon választható. Arra kérjük a résztvevőket, hogy a lefutott kilométereket fényképpel és kilométermérő applikáció segítségével rögzítsék, s a www.weleda100.hu felületre töltsék fel, hogy lássuk össze áll-e az 1921 kilométer. A feltöltési időszak május 1-31. 

A résztvevők között a Weleda Magyarország 100 db ajándékcsomagot sorsol ki, annak az intézménynek pedig, akiknek a képviseletében a legtöbb kilométer adódott 1921 km-hez, egyszeri 100.000 Ft támogatást ad.

 

Részletek: www.weleda100.hu

 

Fussuk össze! 

 

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow