Home > csillagszó > Támogatási programban való részvételi lehetőség

Támogatási programban való részvételi lehetőség

 

A Magyar Waldorf Szövetségtől kaptuk az alábbi levelet. Amennyiben érdekel a programban való részvétek, jelezd a Szülői Körnek!

 

Kedves Iskolák/Fenntartóik!

Szeretném felhívni a figyelmeteket a Freunde der Erziehungskunst Rudolf Steiners e.V. támogatási programjára, melyet olyan rászoruló családok megsegítése érdekében indítottak, akiknek nehézséget jelent az iskola (óvodákra jelenleg nem érvényes) fenntartásához szükséges havi hozzájárulás megfizetése. Tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan magyarországi Waldorf-iskolák, aki már részt vesznek a programban, a Freunde megkeresése alapján azonban egyértelműen érzékelhető, hogy nyitottak lennének arra, hogy más magyar iskolákat is bevonjanak.

Amennyiben érdekel Titeket a részvétel, úgy kérem, hogy olvassátok el az alábbi linkeken található tájékoztatókat, majd keressétek Fabian Michelt a +49 30 617026 -30 telefonszámon, vagy a sponsorships@freunde-waldorf.de email címen.

 

németül:

https://www.freunde-waldorf.de/waldorf-weltweit/patenschaften/

https://www.freunde-waldorf.de/waldorf-weltweit/patenschaften/allgemeine-informationen/

 

angolul:

https://www.freunde-waldorf.de/en/waldorf-worldwide/help-a-child-go-to-school/

https://www.freunde-waldorf.de/en/waldorf-worldwide/help-a-child-go-to-school/general-information/

 

Abban az esetben tudtok részt venni a programban, ha tudtok egy felelős kapcsolattartót biztosítani, aki beszél németül/angolul.

Azt is jelezném egyúttal, hogy nem csak kedvezményezettként van lehetőség a programban való részvételre, hanem – olyan családoknak, akik megengedhetik maguknak – akár támogatóként  is, hogy lehetővé tegyék más dél-amerikai, afrikai, ázsiai vagy európai gyerekeknek, hogy Waldorf-iskolába járhassanak.

 Üdvözlettel:

 Szabó Zoltán

 

 

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow