Home > csillagszó > Kézilabda szakkör

Kézilabda szakkör

Kézilabda a Csillagösvény Waldorf Iskolában

Az iskolában idén 4. éve választható a kézilabda fakultatív foglalkozás keretein belül. Büszkék vagyunk rá, hogy évről évre töretlen a siker, és azok közül, akik 4 éve csatlakoztak, a többség továbbra is szorgalmasan látogatja az edzéseket.

A foglalkozásokat Sándor Judit kézilabda edző tartja hetente kétszer, kedden és csütörtökön 14.45-15.45 között az új tornateremben.

A kézilabda igazi sikersportág Magyarországon, a gyerekek mozgásfejlődésében, koordinációs képességeik erősítésében egyaránt nagyon hatékony. Mozgásanyaga a dobás, futás és ugrás hármas pillérére épül, ezt egészítik ki a számtalan variációban megjelenő, labdakezelésre, a labdás ügyesség fejlesztésére irányuló gyakorlatok. Mindez természetesen sok-sok játékon keresztül jelenik meg a foglalkozásokon. A cél a mozgáslehetőség és a sikerélmény biztosítása mellett a 4.-5. osztályban a labdás ügyesség komplex fejlesztése, a labda mint sportszer kezelésének megtanulásával egy előkészítés labdás sportágak későbbi űzésére (pl. kézilabda, röplabda, foci, tenisz, asztalitenisz stb.), míg a nagyobbak (6. osztálytól) a kézilabda technikai és taktikai elemeit is elsajátítják, gyakorolják.

A csapatba szeretettel várunk minden érdeklődőt, 4. osztálytól felfelé. Az első foglalkozás mindenkinek ingyenes!

További info: Sándor Judit 30/263-1645, judit.handballcoach@gmail.com 

 

 

 

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow