Home > csillagszó > Ingatlan bérleti szerződés

Ingatlan bérleti szerződés

Kedves Szülők!

Hosszadalmas előkészítő munka után aláírásra került a következő 5 évre szóló bérleti szerződésünk. Pontosabban a 2022. szeptember 1-től 2027. augusztus 31-ig szóló időszakra írtuk alá a szerződést a tulajdonos KamIng Zrt-vel.

Az új szerződés nagy fizikai biztonságot nyújt az általános iskola és az óvoda számára jelentősebb változások nélkül.

Lényeges módosítások: a bérleti díjunk 15%-kal emelkedik a mostanihoz képest, ami 8 éve nem változott. A környékbeli raktárak árai minimum 50%-kal magasabbak, mint az általunk bérelt fűtött épületé. Ezért a nyomott árért cserébe továbbra is nekünk kell minden épületmegóvást, fejlesztést elvégezni saját költségen. A szerződés keretén belül vállaltuk az összes ablak és bejárati ajtó lecserélését hőszigetelt nyílászárókra, valamint a tető észak-nyugati megroggyanásának javítását és a cserepek lehullása elleni védőháló felszerelését.

Ez utóbbi két munkához várjuk közreműködéseteket (darus autó, alpin technika, stb.).

Nagy különbség, hogy a korábban alkalmazott fix egységárú energiaszolgáltatási díjaink helyett a világpiaci árakon kell majd a földgázt és az elektromos áramot megvegyük (ez jelen piaci árak mellett jelentős bizonytalanságot okoz a költségvetés tervezésénél).

A szerződés aláírásával egyidejűleg megszűnik az iskola helyének bizonytalansága. Új épület, helyszín keresésére további évek állnak rendelkezésünkre.

 A RWA kuratóriuma

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow