Home > csillagszó > Biográfia műhelymunka

Biográfia műhelymunka

Kedves Érdeklődők!

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy 2021. május 27-28-án kerül megrendezésre Biográfia- Életútkísérés műhelymunkánk, Vajna Virág és Bakonyi Kata biográfusok kísérésével.

A biográfia antropozófiai alapon nyugvó önismereti mód. Kiválón alkalmas életútkrízisek, döntési helyzetek vizsgálatára, önreflexióra.

Helyszín: 1081 Budapest, Kun utca 12.

A képzésre jelentkezni itt lehet: 

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf4zjgCRRJ…/viewform…

Jelentkezési határidő: 2021. május 10.

A két teljes napot felölelő műhelymunka részvételi díja 45.000 Ft. A Csillagösvény Waldorf Iskola, a Katicabogár Waldorf Óvoda és a Szabad Waldorf Gimnázium közösségének tagjai 10% kedvezményt kapnak. A műhelyen 2 fő waldorf pedagógus részvételét ingyen biztosítjuk.

Részletfizetési lehetőség van. Kérjük, a jelentkezési lapon jelezze, aki szeretne élni ezzel, illetve az is jelezzen, akit csak anyagi okok tartanak vissza a részvételtől. 

A műhelymunka minimum 12 fő jelentkezése és a részvételi díjak átutalása esetén indul el. A résztvevők számát a képzés sajátosságainak megfelelően 20 főben maximalizáltuk. 

A műhelymunka megtartását vészhelyztei szabályozások befolyásolhatják. Amennyiben a kiírt időpontig ezzel kapcsolatban olyan helyzet állnak fenn, mely a képzés megtartását nem teszik lehetővé, a lemondásról és a befizetett részvételi díjak visszautalásáról maradéktalanul gondoskodunk.

A részvételi díj tartalmazza:

részvétel mindkét napon reggel 9-től délután 17 óráig, szakmai anyagok, a szünetekben kávé, tea és harapnivalók.

További információ kérhető: 

biografiaeletutkiseres@gmail.com

Bakonyi Kata +36303305717

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow