Home > csillagszó > Az iskola-képviselet március végi levele

Az iskola-képviselet március végi levele

 

Kedves Szülők!

Bízva az április 7-ei újranyitásban, a Tanári Kollégium úgy döntött, előrehozzuk a tavaszi szünetet a nagyhétre, így az engedélyezett legkorábbi időpontban  – ápr. 7-én szerdán – újraindíthatjuk a tanítást. A tavaszi szünet ennek értelmében márc. 29. – ápr. 6-ig tart. Reméljük, ez mindenki tetszésével találkozik, és a körülmények sem akadályozzák majd a megvalósulását.

A jelenlegi nehéz és elszigetelt helyzetben fontos, hogy tudjátok: továbbra is elérhetők vagyunk számotokra, ha kérdéseitekkel, híreitekkel, gondjaitokkal, gondolataitokkal megkeresnétek minket. Szerdán 10–14:30-ig ezért fogadóórát tartunk, amikor telefonon biztosan elértek minket az iskolában közvetlenül is a titkárság (+36 1 785 7729) vagy a tanári/iskola-képviselet (+36 1 798 4722) telefonszámán.

Figyelmetekbe ajánljuk továbbá a honlapunk egy újítását: elkezdtünk összerakni egy gyűjteményt azokból az írásokból, cikkekből, amelyek részben a Waldorf-pedagógia oldaláról, részben a mai tudomány felől nézve a digitális világ hatásaival foglalkoznak. Ha ebben a témában találtok valami érdekeset, és eljuttatjátok hozzánk a hirfutar@waldorf-csillagosveny.hu e-mail címen, örömmel vesszük. A gyűjteményt itt találjátok.

 

Kitartást, nem halványuló reményt és egészséget kívánva,

az Iskola-képviselet

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow