Home > csillagszó > Antromedicart képzés – 2021

Antromedicart képzés – 2021

Kedves Szülők!

Egy 2021 augusztusában induló gyógyító képzésre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Az ANTROMEDICART – a magyarországi antropozófus gyógyító művészetért – Egyesület felvételt hirdet következő, negyedik képzésére.

Várjuk az antropozófus orvoslás iránt érdeklődő orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és egyetemi hallgatók, rezidensek; egészségügyi dolgozók (ápolók, védőnők…); pszichológusok és terapeuták jelentkezését.

Célkitűzéseink közé tartozik, hogy a Waldorf iskolák és óvodák közelében, a Waldorf családok, közösségek környezetében legyenek olyan antropozófus orvosok, akik a nyugati medicina vívmányait egy integratív, emberközpontú szemlélettel szeretnék kiegészíteni.

Ha valaki szakmabeli, és érdeklődik a képzés iránt, keressen minket, vagy ha ismerősei körében van orvos, egészségügyi dolgozó, terapeuta, továbbítsa neki levelünket, vigye hírét a képzésnek, hogy minél többen értesülhessenek erről a lehetőségről.

Mivel idén korlátozottak a találkozási lehetőségek, nyílt napot nem hirdettünk meg, de kérésre szívesen küldünk információs anyagot, linkeket, illetve Budapesten lehetőség lehet személyes konzultációra is néhány fő részvételével.

 Bővebb információ a képzésről:

http://www.antromedicart.hu  és https://www.facebook.com/antromedicart.hu

és az itt letölthető csatolmányban.

 Jelentkezés:  infoantromedicart@gmail.com

 Üdvözlettel az Antromedicart Egyesület nevében,

Wagner Andrea, Dr. Szőke Henrik

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow