Magnet Bank segítő bankkártya program

Mint azt decemberben megírtuk, iskolánk bekapcsolódott a MagNet Bank Segítő Bankkártya programjába. Ennek keretében bárki, aki rendelkezik MagNetes bankkártyával, egyszerűen támogathatja az iskolát a bank pénzével, azaz neki nem kerül semmibe.

A támogatást negyedévente számolják ki. A decemberi felhívásunkra KILENC MagNet Bank ügyfél jelölte meg az iskolát kedvezményezettként, amiből 8016 forintot kaptunk meg. 

Ebben még bőven lennének lehetőségek. Segíts Te is, hogy több támogatónk legyen!

Ha most megjelölöd az iskolát, a januártól számított vásárlásaid után kapjuk a banktól támogatást. Ha van MagNetes bankkártyád, és azt rendszeresen használod, akkor a támogatáshoz csupán ennyi a teendőd: > lépj be a számítógépen NetBankodba > Keresd a „Közösségi funkciók” menüpontot > kattints a Segítő Bankkártya programra > végül írd be a keresőbe a szervezet (Rubicon Waldorf-pedagógiai Alapítvány) nevét, és állítsd be támogatott szervezetnek. (Sajnos telefonon nem jelenik meg ez a funkció!) A vásárlások után így a Bank automatikusan támogatást nyújt a fenntartó alapítványnak – az adomány összege tehát teljes mértékben a Bankot terheli.

Fontos, hogy a fentiekre a Magnet Bank kártyáját használó ismerőseidet is megkérd! Ehhez találsz megosztható postot is az iskola Facebook oldalán >>ITT<<

Nektek csak néhány kattintás, az iskolának pedig nagy segítség!

Köszönjük, ha így is támogatjátok az iskolát!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.