Home > csillagszó > Még tart a Magnet Bank – KAP 2021 program

Még tart a Magnet Bank – KAP 2021 program

Még mindig tart a KAP2021 program!

Hol tartunk most?

Az iskola eddig 175.000 Ft-ot gyűjtött össze, aminek nagyon örülünk, de a kihasználható keret 1.000.000 Ft, ezért várjuk még a további felajánlásokat!

Hogyan segíthetek, ha már felajánlottam az összeget, vagy ha nem vagyok Magnet bankos ügyfél?

Ha ismersz Magnet bankos magánszemélyeket, vagy szervezeteket, akár vállalkozásokat, vidd hírét, hogy a KAP – Közösségi Adományozási Program keretében most támogathatják az iskolánkat fenntartó Rubicon Waldorf Pedagógiai Alapítványt. A támogatásra váró projektünk részletei itt olvashatóak: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2021 

Mi is ez a program? Még nem hallottam róla…

Nagy örömünkre, iskolánk bekerült a KAP2021 – Közösségi Adományozási Programba. Ennek keretében a Magnet Bank ügyfelei teljes banki profitjuk 10 százalékáról dönthetnek, és ajánlhatják fel különböző társadalmi ügyek javára, köztük az iskolát fenntartó Rubicon Waldorf Pedagógiai Alapítvány részére. Így az Alapítvány akár 1.000.000 Ft-ot is összegyűjthet az iskolának. Célunk, hogy a befolyó összeget az otthon tanulás miatt lemaradó diákok felzárkóztatására, valamint az iskolaköteles, de még iskolaéretlen tanulók differenciált fejlesztésére fordítsuk.

Hogyan és mikor ajánlhatom fel ezt az összeget?

A netbankba belépve a rögtön felugró KAP Közösségi Adományozás ablakból kiolvasható a felajánlható pontos összeg. Egy kattintással pedig már el is küldheted az ott szereplő összeget a kiválasztott szervezet, azaz a Rubicon Waldorf Pedagógiai Alapítvány részére. A felajánlási időszak május 17-én indul és június 28-án ér véget, csak ebben a periódusban lehet rendelkezni az összegről.

Köszönjük a felajánlásokat!

 

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow