Felt and Soul tábor felnőtteknek

Felt and Soul kézműves tábor felnőtteknek

Mert egy felnőtt nőnek szüksége van kikapcsolódásra, elmélyülésre, alkotásra, hogy megszülessen valami a kezei között. Óriási örömforrás, ha mindezt más felnőtt nők között teheti meg.

Gyertek! Legyen négy varázslatos napunk a nyárban!

Aki még nem ismerne, írok pár szót magamról. Néhány éve kezdtem el filcből, meleg gyapjúból állatokat és aztán manókat, tündéreket is készíteni. Tanfolyamokat is tartok, ahol ti is varrhattatok/varhattok sok-sok szépséges, kézben megbújó, finom teremtményt. A táborozás sem áll messze tőlem, 5 évig a Bátor Táborban voltam táborvezető, ahol megtapasztalhattam a szervezés, vezetés csínját-bínját is. 2020 ősze óta kézimunkát tanítok a Csillagösvény Waldorf Iskolában. A 2023 nyarán két kézműves tábort is szervezek.  

A táborok időpontjai:
júniusi tábor:
2022. június 30. csütörtök reggeltől – július 3. vasárnap ebéd utánig – itt van még 3 hely

augusztusi tábor: 2022. augusztus 13. szombat reggeltől – augusztus 16. kedd ebéd utánig -ez a tábor betelt, az első napra lehet csatlakozni, ahol M. Horváth Adriennel szőni fogunk. 

Mindezt hol tehetjük meg? 

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

A tábor Sóskúton, az otthonomban lesz.  A legjobb, ha az ottalvós verziót választod, és nem mész haza, mert este sokáig együtt szoktunk még varrni, nagyokat nevetünk, sokat beszélgetünk és persze közben jár a kezünk is. A házban alvós helyek száma korlátozott (3-4 fő), de lehet a kertben sátorban is aludni. 

Program: 

A négy nap alatt több kisebb-nagyobb dolgot is el fogunk készíteni.

Az első napra meghívtam Méhes Adriennt, akivel a fonni fogunk. Ez egy rendkívül szép, nyugalmas tevékenység, egészen el lehet merülni benne. Erre a napra az első turnushoz is lehet még csatlakozni 4 főnek. 

Második naptól kezdve már velem fogtok dolgozni. Készíthettek asztali bábot tündért, manót, állatot. A többit a jelentkezőkkel megbeszélem. Az alábbi linken találtok pár képet korábbi táborokból, ahol tündérek készültek.
https://drive.google.com/drive/folders/1ejO7TznnvYhS9iwml9WEmLkg5xj6BPGj?usp=sharing

pastedGraphic.png

Étkezés: 

Az étkezés idén is bizonyosan mennyei lesz, mint eddig mindig! Igazából a tábor egy kulináris utazás! Melcsi és Kati idén is segítenek nekem. 😊 Az alapanyagok továbbra is a lehető legjobb minőségűek, amit szeretettel és nagy tudással készítünk el nektek. Lesz kovászos kenyér és friss sajt, süti és gyümölcs. A tábor teljes ideje alatt vegetáriánus étkezés lesz. 

Mennyibe kerül: 

A tábor étkezéssel, az alapanyagokkal, szállással, mindennel együtt 65 000 ft-ba kerül. 

Hogyan lehet jelentkezni? 

Ha valaki szeretne jönni, írjon e-mailt a feltandsoulworkshop@gmail.com címre. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom elfogadni. Köszönöm 

**************************************************************

**************************************************************

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.