Home > csillagszó > Euritmia vizsgaelőadás

Euritmia vizsgaelőadás

Kedves nevelésművészek, diákok, szülők!

A Magyar Euritmia Képzés végzős növendékeiként örömmel hívunk bennetek euritmia vizsgaelőadásunkra!

Már 5 éve készülünk erre a nagy alkalomra és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ti is láthatjátok munkánk gyümölcsét.

Az euritmiát sokan ismeritek, sokan át is élitek a mindennapokban, de összművészeti színpadi előadást talán ritkábban van lehetőségetek megtapasztalni.

Mi most erre az élményre szeretnénk bennetek meghívni, 2022. június 12-én, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.

Az este során megannyi érzés és hangulat elevenedik majd meg a színpadon:
a drámai hangvételű darabok mellett, mint amilyen Tóth Árpád Forgó földünk c. verse, melyben az emberi mikrokozmosz őshazája, a makrokozmosz után vágyódik (ezt Rudolf Steiner makrokozmikus auftakt formáján keresztül elevenítjük meg) néha akár ördögi hangvételű darabok is felcsendülnek (mint Brahms f-moll Scherzója). Azt est második felében inkább könnyed hangvételű művekkel szólunk nézőinkhez, akik megtudhatják hogyan élnek a cifra palota tündérei, milyen a cincér bajusza, miként kacagtatja meg az aranyszőrű bárány a királykisasszonyt, illetve milyen rímeket talál egy költői babérokra törő medve. Debussy varázslatos trióján keresztül pedig egy könnyed nyári tündérkalandra hívjuk nézőinket.

Jegyeket (támogatói jegy: 5000 Ft felnőtt: 3500 Ft gyerek: 1500 Ft) az euritmia társaságon keresztül tudtok rendelni az alábbi elérhetőségeken:
+36706327494 -os számon, huneuritmia@gmail.com címen, illetve a helyszínen (ha marad :)).

További információ az Evoé Euritmia Csoport Facebook oldalán.

 
 
 
Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow