Előadás a gyermekbetegségekről
az antropozófus orvoslás szempontjából

Dr. Kiss Eszter

2023. május 15.
hétfő
17:30-19:00

Mi?

Előadás a
gyermek-
betegségekről
az antropozófus orvoslás szempontjából

#szülői előadások

Csillagösvény Waldorf Iskola,
Budapest XI. kerület, Repülőtéri út 6.

Előadássorozat a Csillagösvény Waldorf Iskolában

A Csillagösvény Waldorf Iskolában előadássorozatot indítunk szülők, felnőttek számára. Olyan témákkal szeretnénk foglalkozni, amelyek gyakorlati segítséget nyújtanak a család mindennapjaiban. Az idei tanév bevezető előadása május 15-én kerül megrendezésre.

Gyermekbetegségek

Téma:

Meghűlések, megfázások, láz és egyéb gyakori betegségek házi ápolása, otthoni kezelése az antropozófus orvoslás szempontjából, beleértve a 0-7 és 7-14 éves gyermekek fejlődési jellemzőit és igényeit. 

Előadó:

Dr. Kiss Eszter, antropozófus orvos, Szegeden Waldorf-szülő, az Antromedicart Orvos- és terapeutaképzés tanára

Az előadás után kérdéseket is fel lehet majd tenni Eszter számára.

Az előadás kedvezményes és támogatói jegyek vásárlásával tekinthető meg, amelyeket a helyszínen lehet megvásárolni. A részvételhez regisztráció szükséges a lenti űrlap kitöltésével.

Óvodánk, általános iskolánk és gimnáziumunk dolgozói ingyenesen vehetnek részt az előadáson, amennyiben április 30-ig regisztrálnak.

Kedvezményes jegyek 2000 Ft-ért válthatók a helyszínen.

Támogatói jegyek tetszőleges összeggel vásárolhatóak. Az ezekből befolyt összeget teljes egészében az épület új bejáratának anyagköltségeire fordítjuk. Hálásan köszönjük, ha hozzájárulsz iskolánk homlokzati felújításának befejezéséhez!

A KAWAK ANTRO Zrt. nevében, Irk Attila

Biztosítsd a helyed!

Részt veszek a gyermekbetegségekről szóló előadáson

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.