Home > csillagszó > Az Iskola-képviselet május eleji levele

Az Iskola-képviselet május eleji levele

Kedves Közösségünk!

A tanév végének közeledtével sűrűsödnek a programjaink. Szeretettel várunk Benneteket minél többre közülük, hogy láthassátok más osztályok fellépését is, és színes rálátásotok legyen az iskolai életre.

Május 13-án pénteken 15 órától 16 óráig a 4., 5., 6., 7Cs, 7E és 8. osztályok euritmia-előadására hívunk Benneteket a tornacsarnokba Reischl Krisztina euritmiatanárral. Hegedűn kísér Simányi Andrea.

Május 20-án, pénteken délután 15 órától az euritmiateremben egy év végi zenés délutánt tartunk,  Csillagösvény Hangverseny címmel,  amikor is a hangszeres egyéni és csoportos produkciók mellett (zongora, hegedű, hárfa, fuvola, citera, ukulele) az iskolánkban működő gyerek- és szülői kórust is meghallgathatjátok. Szeretettel várjuk a diákokat és a szülőket egyaránt Mitruly Enikő zenetanárral.

Tudjatok róla és kérjük, terjesszétek, hogy a jövő évi első osztályban felszabadult még 4 hely. Június 4-ig várjuk a jelentkezőket. Kinyomtatott és laminált plakátok a titkárságon várják, hogy segítő kezek eljuttassák XI. kerületi, ill. a környező településeken található játszóterek kapuira, gyerekkönyvtárak, óvodák, orvosi rendelők, művelődési házak hirdetőfalaira. Kérjük ebben kisgyerekes szülőtársak segítségét. 

Szép tavaszt, sok szívet melengető élményt kíván Nektek

a Tanári Kollégium nevében

az Iskola-képviselet

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow