Home > csillagszó > A Szülői Munkacsoportok köszönete

A Szülői Munkacsoportok köszönete

Kedves Közösségünk!

Április 9-én, ezen az esős szombat délelőttön igencsak jó hangulatú közösségi napon vehettünk részt. Nagyon köszönjük a szervező csapatnak az ötleteket, időt, a beletett energiát és munkát! A beiratkozás mellett részt vehettetek a KAWAK tájékoztatóján, a garázsvásáron, volt finom süti és bográcsos ebéd.

A szülői munkacsoportok nagy része betelt, még néhány család van, aki nem választott a jövő évi feladatokból. Őket kérjük, hogy keressenek bennünket! (Mi sem leszünk tétlenek! czech.linda@gmail.com, noemi@agendaage.hu) A munkacsoportok koordinátorai hamarosan keresni fogják a csoporttagokat!

Az elektronikus hulladékgyűjtés is nagy siker volt, a szállító cégnek négy körben kellett elvinni a hulladékot olyan nagy mennyiség gyűlt össze. Az elektronikus hulladékgyűjtés bevételét még nem tudjuk, de a következő hírlevélben már biztosan meg tudjuk osztani veletek.

A garázsvásár, büfé és ebéd bevétele a költségek levonása után pedig 163 480 ft lett. A bevételeket a Szülői Munkacsoportok működésére fogjuk fordítani.

Szép tavaszi napokat mindenkinek!

A szülői munkacsoportok nevében:
Varga Noémi és Czech Linda

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow