Home > csillagszó > Vess magokat az Almáskerttel!

Vess magokat az Almáskerttel!

 

Kezdő vagy haladó Kis- és Nagykertészek figyelem!

Hamarosan itt a vetés ideje és a farm-alapú nevelés elkötelezett híveiként szeretnénk segíteni Nektek a megfelelő magok beszerzésében. Az Almáskert támogatója lett a Rédei Kertimag Zrt., 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, ahol az alkalmazottak egyben a cég tulajdonosai is. Kedvezményes áron  biztosítják számunkra a vetőmagokat, melyek csávázatlanok, így vegyszermentes termesztésre alkalmasak.

Szeretettel kínáljuk csomagjainkat, melyeket ültetési tanácsadóval és vetési naptárral kiegészítve közösségünk állított össze.

1. Gyermekkert csomag, mely helybe vethető vetőmagokat tartalmaz: borsó, retek, saláta, cukkini, körömvirág, cékla, metélőhagyma, sárgarépa és lila dughagyma, mely zöldhagymaként és lilahagymaként is fogyasztható és egy meglepetés zöld levélzöldség. A magok mellett a csomagban található egy kiskert ültetési terve, mely figyelembe veszi a kedvező növénytársításokat és egy biodinamikus naptár a magok ideális vetésidejének megállapítására, természetesen használati segédlettel 🙂

2. Fűszer- és virágoskert csomag -tartalma: metélőpetrezselyem, sáfrányos szeklice, citrom illatú bazsalikom, lila levelű bazsalikom, kapor, kakukkfű, sarkantyúka, csodatölcsér, legényvirág, bíbor kasvirág (echinacea), estike, melyekből nem csak szép, hanem hasznos kertet alakíthatunk. Ehhez is tartozik biodinamikus vetési segédlet, és egyes növényekről rövid leírás, miért, és mire érdemes őket használni.

Az Almáskert egy rendhagyó Waldorf-pedagógiai kezdeményezés.

Abban hiszünk, hogy dolgunk van a Földdel!

Farm-pedagógiai kezdeményezésünket saját erőből, állami támogatás nélkül működtetjük, ezért saját készítésű termékeinkkel igyekszünk munkánkhoz külső forrásokat teremteni. Rendeléseddel küldetésünk sikerét támogatod!

www.almaskert.org
Info: almaskertikozosseg@gmail.com +36 20 514 2306

A csomagok ára egyenként: 3.200 Ft
Engedményes ár: 2.500 Ft – akiknek a fenti ár, valamiért nem teljesíthető
Támogatói ár: 4.500 Ft
Fizetési mód: előreutalás
Rendelési határidő: március 05.
Átvételi nap: március 10. (helyszínek a rendelési űrlapon)

Megrendelésed itt adhatod le!

Köszönjük, ha továbbítod levelünket ismerőseidnek is! Letölthető formában itt találod.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow