Home > csillagszó > Túristajelzés-festés

Túristajelzés-festés

Szervusztok, Szülőtársak!

Kazai Zsolt vagyok, egy szülő a Csillagösvényből, hatodikos és hetedikes fiaim édesapja. Egy kivételes lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket, mellyel amellett, hogy jól érezzük magunkat, még pénzt is gyűjthetünk az iskolának!

Tudtátok, hogy mostanában indul az országos turistajelzés-festés szezon?! Ha szeretsz túrázni, és szeretnéd megtudni, hogyan kerül a jelzés a fára, itt az alkalom! 

Most egy együttműködés keretében, a Budapesti Természetbarát Sportszövetség égisze alatt lehetőségünk nyílik bekapcsolódni a munkálatokba. Nagy köszönet Petrény András tanítónk közbenjárásáért!

Ha érdekel, és szívesen részt vennél benne, vagy tudsz valakit ajánlani, olvasd tovább!

Minden teljesített szakaszért megbízási díj jár (16.000 Ft/km), így logikus, hogy minél többen vagyunk és minél több szakaszt teljesítünk, annyival több támogatást gyűjthetünk szeretett iskolánknak.

Mindamellett, hogy jó szórakozás és kikapcsolódás, a munkálatoknak megvannak a szigorú szabályai, amikett be kell tartani, mert nagyon komoly szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy a végén a Magyar Természetjárók Szövetsége elismerje a teljesítést! Ettől persze nem megijedni kell, csak fontos tudni, hogy felelősen annyit vállaljunk, amit minőségi munkával teljesíteni is tudunk.

A választható útvonalak a Pilisben és a Visegrádi-hegységben találhatóak, és egy nap alatt, három-négy fő kb. 2km-t tud teljesíteni. Ezek meglévő jelzett útvonalak, melyeknek elérkezett a felújítási ideje. A munkálatok gyorsasága nagyban függ a terepi és időjárási körülményektől. Mindezekből az következik, hogy egy-egy szakaszra vissza-vissza kell térni, tehát ha pl. csak hétvégenként tudunk menni, akkor ezek alapján kell kalkulálni az időigényt.

Szeretnénk felmérni, hogy hány főre számíthatunk, ezért kérlek, ha érdekel, az alábbi google drive táblázatban add meg az információkat április 10-ig!

Fontos, ezek az információk az előzetes tervezéshez kellenek, tehát később még véglegesítjük, nem lesz senkin számon kérve, ha másképp alakul! A megadott adatok csak a felméréshez kellenek, és harmadik fél számára nem kerülnek átadásra!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18_ASKYgUTDW0Zq_zOgp7YzD92twQlyZ2awHqySlI2lU/edit?usp=sharing

A festéshez eszközöket, és részletes tudnivalókat biztosítunk! 

Köszönettel,

Zsolt

kazaizso@gmail.com (30 562 6905)

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow