Titkársági információk 4

ügyleírások

Nyitva tartás

A titkárságon ügyintézésre minden héten szerdai és pénteki napokon van lehetőség 8.00 – 15.30 között.

Adatváltozás bejelentése

Amennyiben a tanuló adataiban (név, lakcím, harmadik testvér születése, gondviselő személye) változás következik be, kérem, 5 napon belül jelezzétek azt a tikárságon: személyesen, e-mailen, telefonon, ügyintézési időben (szerda, péntek 08.00-15.30).

A szülői elérhetőségekben (telefonszám, e-mail cím, lakcím) történt változásokat is mihamarabb jelezzétek, hogy sürgős esetekben vagy szükség esetén időben el tudjunk érni benneteket.

Diákigazolvány igénylés

A diákigazolvány igénylésének első lépéseként el kell látogatni egy okmányirodába, ahová vinni kell a tanulót és a tanuló személy- és lakcím azonosítására alkalmas okmányokat.

Ezek alapján kiállítanak egy NEK adatlapot, amit be kell hozni az iskola titkárságára. A diákigazolvány igénylése az iskola tikárságán történik és a rendszer által kiállított igazolvány is ide fog megérkezni. Az érkezés tényét telefonon vagy e-mailen közöljük a szülővel, aki ezután átveheti a tanuló diákigazolványát ügyintézési időben (szerda és péntek 8.00-15.30 között).

Az általános iskola tanulóinak igényelt diákigazolvány a tanköteles kor végéig (16 éves kor) érvényes, nem kell évente érvényesítő matricával ellátni.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow