Home > csillagszó > Az Iskola-képviselet május végi levele

Az Iskola-képviselet május végi levele

Kedves Szülők!

A következő két ünnepünk iskolaidőben, a gyerekek körében zajlik: a Mennybemenetel napja május 26. csütörtök, a pünkösdi ünnep június 3. péntek. Az elsőre, kérjük, fehér felsőben küldjétek a gyerekeket, az utóbbira lehetőleg piros pólóban vagy más piros ruhadarabbal, kiegészítővel érkezzenek szabadban való tartózkodáshoz megfelelő öltözetben.

Olvassátok az ünnepeinkhez Zalán Emese 7.-es osztálytanító szép gondolatait ITT.

Elöljáróban a júniusi dátumok: június 11. délelőtt ballagás. Tűzugrás és bizonyítványosztás június 24-én, János-napon 17 órakor. Erre az összes diákunkat várjuk szép ruhában a szüleikkel és finomságokkal.

Szép késő tavaszi napokat kíván

az Iskola-képviselet


Napközis napok

Kedves Szülők!

Az előző évekhez hasonlóan idén is ügyeletet biztosítunk 2022. június 16–17. és a június 20-23-ig tartó időszakra azon gyerekek számára, akik felügyeletét nem tudjátok másként megoldani. Elsősorban 1–6. osztályos gyerekek számára szervezzük a programokat.

Június 24-e már a bizonyítványosztás és a tűzugrás napja, a kiemelt ünnep úgy lenne teljes a gyerekek számára is, ha kipihenten, az ünnepre készülődve érkeznének (az ügyeletben való itt tartózkodás az ünnepi hangulatot háttérbe szoríthatja).

Igyekszünk tartalmas időtöltést biztosítani a résztvevő gyerekek számára. Lesznek olyan programok (kézműves-foglalkozások, bábelőadás stb.), amelyeken kötelező lesz a részvétel, és persze bőven lesz idő a szabad játékra is.

Kérjük, hogy az alábbi linken jelentkezzetek a napközis napokra, és írjátok be, kértek-e ebédet. Azokat a gyermekeket tudjuk fogadni, akiket a június 3-i határidőig regisztráltatok (a szervezés miatt).

NAPKÖZIBE JELENTKEZÉS >>

8-tól 16 óráig tartanak majd a napközis napok. Kérjük, hogy a gyerekek 8 és 9 óra között érkezzenek, és vagy ebéd előtt (12 óra), vagy a csendes pihenő (13.30) után vigyétek el a napi közös ritmus megtartása érdekében.

További tudnivalókról a későbbiekben még tájékoztatjuk a jelentkezőket!

Szeretettel várjuk a gyerekeket:

a Napközisek

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow