Home > csillagszó > Az iskola-képviselet január végi tájékoztatása

Az iskola-képviselet január végi tájékoztatása

 

Kedves Szülők!

Pár gyors hírrel jelentkezünk.

Legfontosabb, hogy febr. 12-én, a síszünet előtti pénteken tartanunk kell egy tanítás nélküli munkanapot a teljes tanári konferencia részvételével. Ezért kérjük, hogy próbáljátok megoldani gyermeketek felügyeletét otthon vagy egymás között. Aki végképp nem talál megoldást, az kérjük, jelezze az alábbi linken:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13onTVl2oCjxYcg_xjDepjz4-nxvH6Yu4P-ULDMi9xqU/edit?usp=sharing

Az ebédkérdőívek kiértékelése megtörtént, köszönjük az aktív részvételt. Tárgyalásban vagyunk a szolgáltatóval, az eredményről értesítünk majd Benneteket.

A februári járványügyi rendelkezések közzétételéig továbbra is a szigorú távolmaradási szabályok érvényesek a szülőkre. Több iskolát komoly pénzbírság megfizetésére köteleztek. Kérünk mindenkit, vegye nagyon komolyan a szabályozást. A félévi beszélgetéseket külső helyszínen kell megtartani, az épületben tanítási időben szülő nem tartózkodhat.

A szaktanárokkal is lesz lehetőségetek félév végén konzultálni. A megadott linken található e-mail címeken tudjátok felvenni a kapcsolatot az egyes tanárokkal, és egyeztetni velük a beszélgetés idejét és módját (telefon, séta…). 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sA3-37uLzeR4xn-ZCiJmCinKxxxV1xw3FVS2lnnB5Bc/edit?usp=sharing

Sajnos újra felütötte fejét a cérnagiliszta-fertőzés. Figyeljétek a tüneteket. Otthon is beszéljetek a megelőzés fontosságáról. Fertőzött gyermeket nem lehet iskolába hozni 3 napig. Csatolva találjátok egy volt gyógyszerész szülőtársunk részletes leírását a megelőzésről és a kezelésről.

Hó végi üdvözlettel,
az Iskola-képviselet
Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow