Home > csillagszó > Az iskola-képviselet február eleji tájékoztatása

Az iskola-képviselet február eleji tájékoztatása

 

Kedves Szülők!

Itt a farsangi szezon, s bár Veletek, szülőkkel nem lesz most közös mulatság, a gyerekeknek módosításokkal ugyan, de a szokásokhoz híven fánkkal, beöltözéssel, játékokkal részük lesz azért vidám percekben. A farsang napja idén febr. 11-én csütörtökön lesz; másnap, pénteken – ahogy írtuk – tanáraink tanítás nélküli munkanapot tartanak, így a gyerekeknek egy nappal hosszabbodhat a szünet.

A járványügyi előírások miatt nem tartunk idén Kóstolókat – helyette a honlap főoldaláról lesz elérhető egy összeállítás a tanáraink, a Kuratórium és a Szülői Kör képviselői által írt bemutatkozó szövegekkel és az összes fontos információval. Kérjük, tájékoztassátok erről érdeklődő ismerőseiteket.

A jövő évi első osztály tanítója Pálné Pap Krisztina lesz, akit távolléte után örömmel üdvözlünk újra sorainkban.

Szeretnénk arról is beszámolni Nektek, hogy szeptember óta folyik közös szellemi műhelymunka és együttgondolkodás a megújult Intézményi Konferencia (IK) keretein belül, A Tanári Kollégium, a Fenntartó és a Szülői Kör képviselőinek részvételével, két-három hetenkénti találkozókkal, a közös célok, stratégia, a költségvetés és az aktuális technikai ügyek egyeztetésére, megbeszélésére. Kiemelten foglalkozunk a steineri hármas tagozódás gyakorlati megvalósíthatóságával. Az IK résztvevői ebben a tanévben Exner Mónika, Kereszturi Szabolcs, Háriné Zalán Emese, Héjja Zsuzsa, Tréfás Krisztina és Vas Tímea a TK részéről, Bertalan András és Irk Attila a Fenntartó képviseletében, valamint Sallai-Székely Barbara és Varga Noémi a Szülői Kör tagjai közül. Kérdéseitekkel, javaslataitokkal bátran kereshetitek őket.

Az iskola ügyeiért felelősséget vállaló mindhárom fél közös és nyomatékos kérése, hogy a járványügyi veszélyhelyzet feloldásáig NE tartózkodjon az itt dolgozókon és a karbantartási és takarítási munkákat végző megbízott személyeken kívül más felnőtt az iskolában. Szülőknek tilos tanítási időben az épületben tartózkodni! Komoly, több milliós büntetéssel járhat az előírások megszegése, és ezt a havi hozzájárulásokból, az egyéb célokra fordítandó pénzünkből kell kifizetni. Mindenkit kérünk a teljes együttműködésre! A szülői szekrényeket kihelyeztük a biciklitárolóhoz, hogy e miatt se kelljen bejönnötök az épületbe. A gyerekeket csak a bejáratig kísérjétek, ill. a tanulószoba végeztével az udvaron vegyétek át. Gazdasági és titkársági ügyek intézéséhez használjatok telefont vagy e-mailt (06 1 785 77 29). A személyes ügyintézés csak az épületen kívül lehetséges, és minden esetben meg kell előznie a telefonos vagy e-mailes egyeztetésnek.

Az iskola tágabb közösségében szerencsére eddig elszigeteltek maradtak a megismert, pozitív COVID-teszttel alátámasztott esetek. Jelenleg egy családról tudunk, amely aktuálisan érintett a vírusfertőzésben, remélhetőleg már túl a nehezén.

Visszaérkezett válaszaitokat is messzemenően figyelembe véve ebédszolgáltató-váltásról hoztunk döntést. A jelenlegi szolgáltató március harmadik hetéig szállítja az ebédet. Reméljük, sikeres lesz a váltás.

Türelmet, kitartást, lelki erőt kíván Nektek a tavasz nagyon várt érkezéséig

az Iskola-képviselet

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow