Home > csillagszó > A Tanári Kollégium júniusi levele

A Tanári Kollégium júniusi levele

nyar

Kedves Csillagösvény Waldorf Iskola Szülői Közössége !

Az idei tanév vége nem úgy alakult, ahogy azt terveztük, vagy ahogy megszoktuk. A karantén hatásait már éljük, a végét még nem látjuk. nyarAz időszak kisebb és nagyobb közösségeinkbe is változást hozott.

Három kollégánktól is búcsút veszünk. Iskolánkat érintő változás, hogy a 7. osztály osztálytanítója, Györgyi néni személyes okokból elköszön az osztályától és a tanári közösségünktől is. Döntését tudomásul vettük, és az első döbbenet után több kolléga is jelezte, hogy szívesen része lesz a 8. osztály közösségét kísérő csoportnak a következő tanévben. Úgy gondoljuk, hogy Kemény Kinga, Petrény András, Bíró Edina és Szűcs Márton kollégák személye biztosítani fogja ennek a nem általános helyzetnek az egyedi kezelését.

Héricz Erika is megválik – legalábbis a következő néhány évre – a Csillagösvénytől, hogy osztályát a gimnáziumban tovább kísérhesse.

Kusnyerik Emese napközis pedagógusunk pedig távolabb költözik, így egy másik Waldorf-iskolában folytatja munkáját a következő tanévtől.

Kívánjuk mindhármuknak, hogy az új életük beváltsa a hozzá fűzött reményeiket.

További változás osztályaink életében, hogy a jövő évi 4. osztályt Éva néni szeptembertől egyedül viszi tovább. Eddigi osztálytanítótársa, Vas Tímea az egyik első osztály tanítója lesz (Ekler Jankó mellett, aki a másik elsőt viszi majd).

Szeptembertől új kollégákkal gazdagodik közösségünk, de erről bővebben egy későbbi CsillagSzóban adunk hírt.

Üdvözlettel a TK nevében :

Héjja Zsuzsa

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow