Home > csillagszó > A Kuratórium új tagot keres

A Kuratórium új tagot keres

Az iskolánkat fenntartó Alapítvány keresi kuratóriumának leendő tagjait!

Az iskola fenntartásáért felelős Rubicon Alapítvány a folyamatos fenntartási feladatok működtetése céljából olyan szülőket keres, akik az iskola szellemisége melletti elhivatottságukat rendszeres ingyenes munkával szeretnék kifejezni. Az Alapítványnak, az alapító okirat szerint, 4 kuratóriumi tagja van, jelenleg: Irk Attila (elnök), Bokros Orsolya, Bertalan András és Tarjányi Péter.

A mindenkori alapítvány kuratóriumi tagjai felelősek a hatékony és biztos költségvetésért, az iskolának helyet adó épület üzemeltetéséért, a közeli jövő pénzügyi tervezéséért és egyéb operatív ügyekért, amik az alapítvány – ezáltal az iskola – működését befolyásolják. 

Olyan szülőket keresünk, akik az elhivatottságon túl rendelkeznek szakmai jártassággal jogi, közgazdasági vagy műszaki területen.

Az Alapítvány eddigi működése szerint az elnök és a tagok nem meghatározott időközönként cserélődnek, és az iskola életében éppen nagyon aktív szülők veszik át a működtetést. Ahhoz, hogy az Alapítvány zökkenőmentesen tudja ellátni feladatát, a leendő fenntartóknak idő kell a folyamatok átlátásához, későbbi javításához, módosításához.

Akinek a leírás szerint van késztetése az díjazás nélküli alapítványi munkához kérjük jelezze Attilánál, Bandinál vagy a kuratorium@waldorf-csillagosveny.hu címen.

RWA

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow