Home > csillagszó > A Kuratórium levele a csőtörésről

A Kuratórium levele a csőtörésről

Kedves Szülők!

Az ősszel történt csőtöréssel kapcsolatban több megkeresést kaptunk.  Tájékoztatásképpen az alábbiakról tudunk beszámolni.

Az épület a csőtörés utáni újranyitása óta érintésvédelmi szempontból teljesen biztonságos. Az oktatás megkezdése előtt érintésvédelmi szakvéleményt készíttettünk. Ezt bárki számára elérhetővé tesszük a titkárságon. Az elázott falfelületekről eltávolítottuk a laza vakolatot.

Az épület a rengeteg elfolyt víz ellenére statikailag biztonságos, viszont a falak és a födémek még mindig sok vizet tartalmaznak. Szárításuk ebben az évszakban nem egyszerű. A falak több helyen penészesek, pereg róluk a festék. Több szakemberrel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a falak visszavakolását a nyári szünetben fogjuk megoldani, addig száradnak. A penészes felületeket folyamatosan kezeljük a hétvége előtti takarítások alkalmával.

Az elázott padlójú termek burkolatának cseréjét tanév közben és a síszünetben fogjuk elvégezni.

A csőtörés elhárításában, illetve az azt követő helyreállításban nyújtott segítségeteket nagyon köszönjük. A továbbiakban is számítunk rá. Főleg azért, mert a biztosító kártérítése közel nem fedezi a helyreállítás költségét, és még a vállalt összeget sem fizették ki.

 A RWA kuratóriuma

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow